Левски подписва с две компании за спонсорство тази седмица, но нито една няма да е генерален


Левски подписва с две компании за спонсорство тази седмица, но нито една няма да е генерален
Снимка: Официален сайт на Левски

1830 0

През тази седмица Левски ще опита да финализира преговори­те за спонсорство с 2 компании. Нито една от тях обаче няма да бъде гене­рален партньор на клуба. Же­стоката финансова криза в Лев­ски продължава, независимо от смяната на собствеността, пише "Тема спорт".

На 2 юни легендата на клуба Наско Сираков официално стана притежател на мажоритарния пакет акции на сините. Въпреки твърденията, че това ще спо­могне за намирането на спонсо­ри, засега такова нещо не се случва. А Левски продължава да дължи пари на играчите си и да е заплашен с отнема на евролиценза, но за сезон 2021/2022. Клу­бът все още не е предоставил и финансови гаранции пред БФС за следващата кампания.

Днес наставникът Георги Тодоров ще даде пре­сконференция, а началните ми­нути на тренировката, която започва в 18:00 часа, ще бъдат открити. Специалистът ще каже и дали ще може да ползва капитана Живко Миланов. Той бе взет на лагер преди ЦСКА, но в крайна сметка не влезе сред 18-те за мача. По време на извънредното положение десният бек претърпя опера­ция и след това не се е появя­вал в игра. Добрата новина е, че няма наказани играчи в Левски за реванша срещу Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички