Георги Тодоров е бесен на един от играчите в Левски, говори и за Божинов


Георги Тодоров е бесен на един от играчите в Левски, говори и за Божинов
Снимка: Официален сайт на Левски

3561 0

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров може и да остана доволен от успеха над Монтана с 4:0, но не спести и критики към един от играчите си. Това е юношата на тима Атанас Кабов, който за пореден път остана извън групата на "сините" и опитният специалист този път разкри причината зад това негово решение. 

"Да, Кабов тренира с отбора, но трябва да започне да играе сериозно футбол. Има страшни качества, но футболът се играе в двете фази. Особено в ситуацията, в която се намира Левски", каза Тодоров след края на срещата с Монтана. 

Както е известно, Кабов беше част от селекцията на Витоша (Бистрица) през миналия сезон, но не записа особено силна кампания. На "Герена" винаги са имали високи очаквания към него, тъй като бе считан за един от големите таланти на "синята" школа, но засега Кабов не може да реализира таланта си в мъжкия отбор. 

Тодоров коментира и очакванията към Атанас Курдов и Валери Божинов, които се готвят с отбора вече няколко седмици. "Трябва да се подготвят както трявбва. Ако в събота в контролата покажат качества, ще влязат в групата на Левски", коментира треньорът на 26-кратните шампиони. 

По време на паузата отборът не само ще играе контрола, но в същото време стана ясно, че Левски планира селекция в следващите две седмици (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички