След боя над Монтана: Тодоров призна, че Левски готви селекция


След боя над Монтана: Тодоров призна, че Левски готви селекция
Снимка: Официален сайт на Левски

3269 0

Георги Тодоров беше в коренно различно настроение след успеха над Монтана с 4:0 в сравнение със само преди седмица, когато беше готов да напусне Левски. "Сините" смачкаха новака в Първа лига, който не беше претърпявал поражение след завръщането си, а треньорът остана очарован от успеха и това колко важни са били 3-те точки за неговите момчета. 

"Момчетата се влагат много в тренировките. Не само тази седмица. Беше нужна тази победа, за да се възнагради трудът им. Надявам се самочувствието им да нарасне в следващите мачове. Дойде в точното време победата, защото сега има прекъсване, в което да се организираме чрез нови футболисти", сподели той, но не разкри подробности за готвената селекция.

"Изключително съм доволен от представянето с изключение на първите минути. Особено през второто полувреме диктувахме нещата на терена. Тази победа е за момчетата и за моя екип, защото те помагат много в тренировките и искам да ги поздравя с победата и най-после да се усмихнем", заяви той.

"Напускащите бяха 15. Нядявам се да няма повече. Следващата събота ще играем една контрола. Тогава ще има яснота кой остава, но за напускащи няма да има", отсече треньорът. Подробности за подготвяната селекция в Левски вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички