Кошмар за Левски: Ас за милиони напуска без трансферна сума


Кошмар за Левски: Ас за милиони напуска без трансферна сума
Снимка: Официален сайт на Левски

2433 0

Левски е много близо до това да загуби най-ценния си футболист без трансферна сума. Опасенията от последните седмици са напът да се сбъднак, като Холмар Ейолфсон е информирал шефовете на "Герена", че напуска тима без трансферна сума, и то по вина на клуба заради неизплатени заплати, информира сайтът "Levski365.com". 

Именно това беше едно от големите притеснения на новите шефове в Левски, след като през 2020 година настъпиха тежки финансови времена за клуба. Ейолфсон беше сред тези играчи, от които се очакваше много сериозна трансферна сума, а в последните седмици от "Герена" твърдят, че той е контузен и затова не е в София. Оказва се обаче, че той ще играе за Исландия за Лигата на Нациите, а вече е информирал Сираков и компания, че напуска клуба.

Специализираният за Левски сайт също така пише, че ФИФА вече е задействала процедурата по разтрогване на договора на защитника по вина на клуба. Причината - неполучени 4 заплати. 

Агентите на исландеца били категорични, че няма как Левски да иска пари за него. Счита се, че най-близо до привличането на Ейолфсон е датският ФК Копенхаген, като играчът преговарял за висока заплата от по 31 000 евро на месец. Така търсените от Левски над един милион евро така и няма да се озоват в касата на клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички