Левски продължава да отказва милиони с "лека ръка"


Левски продължава да отказва милиони с "лека ръка"
Снимка: Levski.bg

1290 0

Ръководството на Левски е отказало поредна висока оферта за правата на една от суперзвездите си в състава. Става въпрос за панамския бранител Хосе Кордоба, който "сините" привлякоха от втородивизионния Етър и изявите му привлякоха сериозен интерес от чужбина.

Последните информации гласят, че в края на вчерашния ден за правата на бранителя на "Герена" са получили оферта от руски елитен тим, която е била на стойност около 2 милиона евро плюс процент от следваща продажба, споделя Sportal.

Това е не е била първата оферта за играча от Премиер лигата, като преди няколко дни е било отказано и по-ниско предложение.

Част от ръководството на "сините", което присъства по време на лагера в Дубай – Даниел Боримиров, Иво Ивков, Станимир Стоилов и шефът на генералния спонсор Мило Борисов са се събрали, за да обсъдят предложението и е взето решение да бъде отхвърлена офертата.

По-рано през седмицата Ню Йорк Сити предложи 1,6 милиона евро с включен процент от следваща продажба, но това също не се е харесало на босовете. 

Вижте коментара на Станимир Стоилов срещу скандалната контрола на Левски срещу малайзийски тим!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички