Кипърци отрязаха Левски за мечтаното зимно попълнение, но пазарлъците продължават


Кипърци отрязаха Левски за мечтаното зимно попълнение, но пазарлъците продължават
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2247 0

Пазарлъкът между Левски и кипърския Акритас продължава. „Сините“ все още не могат да уредят трансфера на Джавад Ел Джемили, защото не могат да постигнат окончателна договорка с колегите си от Острова на Афродита.

От „Герена“ искат да вземат юношата на Еспаньол под наем до края на сезона. Идеята на Левски е след това да го привлекат с постоянен трансфер, а Акритас да запази солиден бонус при последваща продажба на 20-годишното крило, пише „Тема Спорт“.

 Очаква се положителна развръзка да има през идната седмица. Мароканският флангови щурмовак с испански паспорт трябва да пристигне директно в София. Кипърците, чийто треньор е Бруно Акрапович, не са били удовлетворени от ниската оферта на Левски за наем са отклонили офертата, допълва изданието.

Ел Джемили има договор с Акритас за още три години и Левски ще трябва да плати трансферна сума, за да го привлече. Това е вторият вариант, който от „Герена“ в момента опитват да избегнат. При сделка за смяна на собствеността и попадане на мажоритарния дял акции в ръцете на „Спорт Рипъблик“, „сините“ веднага ще изплатят желаната сума и Ел Джемили ще облече екипа на сините.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Миланов разкри защо реши да приеме офертата на Ал Дафра

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички