Георги Миланов е сигурен: Левски ще бъде по-силен през сезон 2022/23


Георги Миланов е сигурен: Левски ще бъде по-силен през сезон 2022/23
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1301 0

Офанзивният футболист на Левски Георги Миланов даде интервю пред клубната телевизия "Левски ТВ", в което заяви, че "сините" ще бъдат по-силни през новия сезон, а той самият се радва, че жребият за Европа е отредил тимът да се изправи срещу ПАОК:

"Чувствам се добре, имах малко време да отпочина след тежкия лагер на националния отбор - и физически, и психически. Зареден съм с нови сили и съм много щастлив да видя моите съотборници. Имаме време да проведем една кратка, но пълноценна подготовка за новия сезон, защото ни чакат изключително тежки мачове", започна националът на България.

"Нормално е старши треньорът да иска още повече от нас и се надявам да постигнем още по-добри резултати. Сигурен съм, че сме се събрали доста добри момчета, дано всички сме здрави. Конкуренцията е по-голяма и се надявам да покажем още по-добри игри. Няма да е лесно, сигурно ще има някои двубои, в които няма да сме на нужното ниво, но аз съм сигурен, че Левски ще бъде по-силен от миналата година".

За ПАОК

"Изключително тежък съперник, но аз се радвам, че ще играем срещу такъв противник. Ще бъде чудесна атмосфера, както в София, така и Солун. Ще дадем всичко от себе, ясно е, че ще е трудно, ясно е, че те са фаворити, но ние мечтаем и знаем, че ще направим два хубави мача", каза още Миланов.

Вижте още: ЦСКА не знае къде е Жорди Кайседо, клубът ще си търси правата по законов ред

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички