Георги Миланов: Цялата ми кариера е преминала с Ивелин Попов


Георги Миланов: Цялата ми кариера е преминала с Ивелин Попов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2791 0

Полузащитникът на Левски Георги Миланов коментира новината на деня за "сините", а именно привличането на Ивелин Попов. Атакуващият халф ще пристигне на "Герена" след края на настоящия сезон и ще играе със синята фланелка в следващите 2 сезона.

Попов и Миланов се познават твърде добре - играли са заедно за Литекс и националния отбор на България, а в Русия са играли един срещу друг - Георги с екипа на ЦСКА (Москва), а Ивелин - с тези на Кубан и Спартак (Москва).

"Цялата ми кариера е преминала с Ивелин Попов – и в един клуб, и като съперник в Русия. Постоянно сме били заедно. Той беше един от хората, които ми помогнаха в Литекс. Когато отидох там, бях на 17, той беше капитан. Той е доказал се футболист. Ще донесе нужния опит и лидерски качества. Сигурен съм, че ще помага много на нашия отбор като цяло от новия сезон", заяви Миланов пред "Дарик радио".

"Както аз го познавам, така и той ме познава. Левски има нужда от такива футболисти, които сме печелили купи и имаме опит в Европа, за да го предадем на младите. Те са страхотни и се надявам след година-две да са гръбнака на Левски", допълни звездата на "сините". А ето какви изумителни цифри стоят зад гърба на Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички