Миланов: Играл съм пред 90 000 в Европа, но българското си е българско


Миланов: Играл съм пред 90 000 в Европа, но българското си е българско
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2611 0

Полузащитникът на Левски Георги Миланов обяви, че най-голямото му желание в момента е тимът да победи ЦСКА на финала за Купата на България. Той изтъкна, че с представянето си в двата мача срещу Лудогорец в турнира "сините" са показали, че имат и класа като отбор.

"Показахме изключително добра игра и тактическа дисциплина срещу Лудогорец и в двата мача. Абсолютно заслужено ги победихме и отстранихме. Да победиш хегемона през последните дни, и то два пъти за 7-8 дни, показва, че в отбора вече има и класа. Надявам се да покажем още добри игри. Предстои ни много труден финал срещу ЦСКА. Очакванията ми са да победим ЦСКА. В момента това е най-голямото ми желание", каза Миланов пред "Дарик радио".

"Най-добрият подарък за феновете ще е да спечелим трофея. Те са най-важните и заслужават да се радват. Работим, за да са щастливи и да се върнат по стадионите. Българското си е българско, това ти е родно. Наистина, играл съм на много големи стадиони, пред 80-90 000. За мен не е нещо ново да играя пред пълни трибуни, но в България тръпката е различна. Публиката да пее името ми е голяма победа за мен. Това е голяма отговорност. Тази подкрепа ме държи много", продължи халфът.

"Нямаме друг избор, освен да гоним Европа и през първенството. Нормално е феновете да мислят за Купата, но ние ще дадем всичко от себе си и в шампионата, защото на финал всичко е възможно. Нямаме право на грешка. Така си направихме нещата, че очакванията към нас са много големи.

Хубаво е, че след тази голяма победа имахме 2-3 дни почивка, защото ако мачът с Ботев Пловдив беше след 3-4 дни, щеше да е трудно да го спечелим, защото много се изморихме от мача с Лудогорец. Сега се чувстваме много добре и сме мотивирани да дадем всичко от себе си. Искам да призова феновете отново да напълнят стадиона", допълни той. А ето колко фенове се очакват на финала за Купата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички