Бомбастично: Левски обяви дългоочаквания трансфер на Ивелин Попов! (СНИМКА)


Бомбастично: Левски обяви дългоочаквания трансфер на Ивелин Попов! (СНИМКА)
Снимка: Levski.bg

4947 0

С пост в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, българският гранд Левски обяви дългоочаквания трансфер на Ивелин Попов!

Бившият национал на България е парафирал със "сините" за срок от 2 години и ще пристигне на стадион "Георги Аспарухов" като 'свободен агент' след края на сезон 2021/22.

Попов ще бъде представен като нов футболист на 26-кратните шампиони в навечерието на 108-годишнината им, а сега се обърна към запалянковците по следния начин:

"След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома! Там откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри - Треньорът дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата, съм бил канен и от други - български и чуждестранни отбори, за което благодаря. Но истината е, че гласът на Сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам, за да печелим! Левски е вечен!".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Над 30 хиляди минути футбол - Ивелин Попов в цифри

Ето какво гласи цялата публикацията:

"„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Ивелин Попов. Юношата на клуба се завръща на стадион „Георги Аспарухов“ като свободен агент с договор за две години!

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Юношата на „Левски“ е трикратен победител в анкетата „Футболист на годината“ – през 2015, 2016 и 2017 година. Записва 90 мача и 18 гола за националния отбор на България.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Ивелин Попов и му пожелава много щастливи мигове с фланелката на родния клуб.

Ивелин Попов отправи и своето послание към привържениците на любимия клуб: „След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома! Там откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри - Треньорът дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други - български и чуждестранни отбори, за което благодаря. Но истината е, че гласът на Сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта, и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам за да печелим! Левски е вечен!“

В навечерието на 108-я рожден ден на клуба Ивелин Попов ще бъде представен официално в музея на „Левски“, както и на пресконференция пред медиите".

ВИЖТЕ ОЩЕНад 30 хиляди минути футбол - Ивелин Попов в цифри!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички