Феновете и ръководството на Левски ще проведат среща във Варна, на която ще обсъдят горещите теми около отбора


Феновете и ръководството на Левски ще проведат среща във Варна, на която ще обсъдят горещите теми около отбора
Снимка: Levski.bg

2116 0

Ръководството на Левски и старши треньорът Станимир Стоилов ще проведат среща с привържениците на клуба в морската столица на страната Варна, часове преди срещата с Черно море от първенството. Събранието е насрочено за 6 май (петък), съобщи фенклубът на "сините" в черноморския град "Ултра Варна".

Сбирката ще започне в 12:00 в конферентната зала на хотел "Димят", а на нея освен проекта "Левски е вечен", ще бъдат обсъдени куп теми, вълнуващи синята общност. Мобилният магазин на клуба ще бъде разположен в непосредствена близост от локацията на събитието.

"Всички Левскари са добре дошли, а след събитието ще поднесем цветя и ще се преклоним пред паметника на Васил Левски! От 17.30 часа на игрище "Тича" започва мача между Ч. Море и ЛЕВСКИ!", съобщиха от фен клуба.

Срещата е само 5 дни преди финала за Купата на България, където Левски символично ще гостува на ЦСКА, в опит да спечели трофея за първи път от 15 години. Към момента част от букмейкърите определят "сините" за фаворити във Вечното дерби, а с "моряците" водят битка за четвъртото място, което към момента е заето именно от тях, като са с 45 точки, с две повече от Левски. 

Ето пълната програма в родното първенство до края на сезона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички