Гаджев сравни Станимир Стоилов и Стойчо Младенов, коментира и случая с двамата отстранени от Левски


Гаджев сравни Станимир Стоилов и Стойчо Младенов, коментира и случая с двамата отстранени от Левски

6435 0

Бившият халф на Левски Владимир Гаджев даде интервю пред "Новспорт", в което говори за актуалната обстановка в "синия" клуб преди сблъсъка с ЦСКА (17 април, 17:00 ч.) и даде оценка на работата на Станимир Стоилов на "Герена":

"Отборът на Левски промени доста стила си. "Сините" разполагат с доста качествен състав, може би нямат чак толкова дълга скамейка. Станимир Стоилов и екипът му промениха много - организацията в клуба като цяло. Не съм работил с него, но разбирам, че държи на организацията, а това се отразява и на терена", започна 34-годишният Гаджев.

"Халфовете определено са ми слабост. Съжалявам за Ради Цонев, той може би ми е слабост най-вече. Кръстев, Уелтън, Кордоба, Анди Краев... всички те ми правят добро впечатление. Няма как да пропусна Георги Миланов, но аз от него не съм изненадан", добави той и се спря на имената на Здравко Димитров и Димитър Костадинов:

"Определено Левски има добри полузащитници. Дори без Димитър Костадинов, който е низвергнат. Ако има рецидив - тяхното отстраняване е добро решение. Аз не съм запознат с тяхната история и дисциплинарното провинение, но се надявам да заиграят, защото имат потенциал. Димитров на моменти изпъкваше, в други се губеше. Надявам се да си разреши проблемите. В България има дефицит на футболисти, нека не губим още двама", призова той.

"Очаквам Левски да победи ЦСКА. "Сините" играят доста по-добър футбол. И не го казвам, защото съм привърженик на Левски. Вижда се с просто око. Но все пак е дерби. Трябва себераздаване и концентрация. ЦСКА в момента е в кофти положение. Амбициите на техния старши треньор бяха шампионски, но видяхме, че разликата е голяма. Сравнявайки го със Станимир Стоилов, виждаме, че Мъри е далеч по-умерен в изказванията си", допълни бившият играч на 26-кратните шампиони.

Вижте още: Кои ще бъдат реферите за двата реванша от 1/2-финалите за Купата на България?!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички