Венци Стефанов напомни на Наско Сираков: Има закони в тази държава!


Венци Стефанов напомни на Наско Сираков: Има закони в тази държава!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

7686 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира остро изказването на Наско Сираков, че "ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко". Стефанов заяви, че подобни коментари не прилягат на Наско, тъй като е "възпитано момче". Той напомни на Наско Сираков, че в тази държава имат правила и закони и трябва да се спазват.

"Наско явно беше под афект. Той е възпитано момче и не му прилича да говори такива неща. Какво значи, че ще отиде с 20 000 души и камък върху камък нямало да остане? Това какво е? И 200 000 да са, има си правила и закони в тази държава. Не е хубаво Наско да говори така, защото има лумпени, има дрогирани типове, които само това чакат", заяви Стефанов пред "Спортал".

"Вие не смятате ли, че има дрогирани и хулигани? Видяхте на нашия стадион какво направи агитката на ЦСКА. А полицията седи и гледа! Платих 13 000 лева за "съдийски наблюдали". Защото полицаите бяха съдийски наблюдатели на този мач. Сега Гришата ще плати щетите - това слънце грее, но не топли. Простотията ходи по хората", добави още босът на Славия.

Как Венци Стефанов избухна срещу феновете на ЦСКА, вижте ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички