Футболист на Левски: Христо Стоичков е мой идол, Станимир Стоилов също ми помогна много във футбола


Футболист на Левски: Христо Стоичков е мой идол, Станимир Стоилов също ми помогна много във футбола
Снимка: Levski.bg

6275 0

Един от най-опитните футболисти в състава на Левски - Георги Миланов, даде интервю за подкаста "Фен Сектор" в Youtube, в което разкри кои са треньорите, които са му помогнали най-много в кариерата. "Синият" халф се изказа ласкаво за Христо Стоичков, който му беше наставник в Литекс и националния отбор на България и не пропусна да каже няколко добри думи за Станимир Стоилов:

"Христо Стоичков е мой идол. Беше ми треньор и един от най-големите футболисти на България за всички времена. Научил съм много от него, както и от Любо Пенев. Помогнали са ми много. Първият човек, който ме взе в Литекс е настоящият ми треньор в Левски - Станимир Стоилов. Изключително съм му благодарен. Той също ми помогна много във футбола. Имахме тогава късмет с моите съотборници да работим с един от най-добрите български треньори. Помогна ми да се изградя като човек и характер и да постигна след това тези успехи в чужбина", заяви Миланов и допълни:

"От всеки един треньор съм научил по нещо. Стилът на Станимир Стоилов ми допада страшно много. В момента съм радостен и горд, че работим заедно. Когато има добра сплав между млади и опитни, и българи и чужденци, с такъв треньор и публика е нормално резултатите да са добри".

30-годишният полузащитник каза още, че не може да обещае, че Левски ще е шампион през сезон 2022/23, защото отборът е млад и "ще има колебливи игри": "Не мога да обещая, че Левски ще стане шампион. Ще направим всичко възможно да побеждаваме и да радваме феновете. Млад отбор сме и ще има колебливи игри. Хубавото е, че всички дават маскимума от себе си. Вече докъде ще стигнем - времето ще покаже".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Берое посочи основната причина за загубата от Левски

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички