Футболен агент: Левски получи независимост, имам представа кои са "Sport Republic" - ще инвестират сериозни средства


Футболен агент: Левски получи независимост, имам представа кои са "Sport Republic" - ще инвестират сериозни средства
Снимка: Levski.bg

4562 0

Известният футболен агент Лъчезаров Танев даде интервю за предаването "Това е България" на радио "Фокус", в което коментира случилото се в Левски през последната една година.

Той изрази мнение, че на "Герена" са направени някои много добри неща и че "може би ще направят най-доброто в следващите месеци":

"Аз мога да кажа, че Левски направиха някои много добри неща и може би ще направят най-доброто нещо в следващите месеци. Първо, Левски от много години получи някаква независимост, истинска, с шанса, който стана стечение на обстоятелствата, но се получи възможност акциите да бъдат в един истински левскар с подкрепата на феновете. Успяха да направят много важен ход с привличането на Станимир Стоилов, който ход решава не само спортно-технически проблеми, но дава една сплотеност на цялата левскарска общност. Така че той, ефектът, не е само спортно-технически, той е емоционален, много голям. Оттам нататък нещата тръгват в добра посока.".

Лъчо Танев каза няколко думи и за компанията "Sport Republic", която се очаква скоро да закупи мажоритарния пакет акции на "сините":

"Имам представа кои са "Sport Republic" - това е спортният фонд, който е закупил Саутхемптън и има намерение да закупи и Левски. Това са сериозни хора, които наистина ще инвестират сериозни средства, което в края на краищата е хубаво за нашия футбол. Хубаво е да има една голяма конкуренция. Дай Боже да има хора с възможности, защото в края на краищата, за да се получава добър продукт, то не е само въпрос на знания, то е въпрос и на финанси".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лъчезар Танев обясни кое е истинското "ЦСКА" и коментира решението на Стойчо Младенов да отиде в ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички