Фирма предложила 18 млн. евро на Левски, но от клуба не могат да я приемат


Фирма предложила 18 млн. евро на Левски, но от клуба не могат да я приемат
Снимка: БГНЕС

2476 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отново обясни за чуждестранната фирма, с която се водят преговори за спонсорство. От неговите думи стана ясно, че е изявила желание да дава по 6 млн. евро за три години. От Левски обаче са направили проверка и Колев не изрази оптимизъм, че ще се стигне до сделка.

"Компания предложи по 6 милиона евро за 3 години, което прави 18 млн. евро. Първо обаче фирмата е регистрирана в държава като офшорна компания и второ - всички детайли и информация, която успяхме да съберем за нея, правят меко казано невъзможна възможността Левски да се обвърже с тази компания", заяви изпълнителният директор.

Припомняме, че в момента Левски няма генерален спонсор след запорирането на сметките на "Националната лотария" и разчита единствено и само на дарения. Привържениците продължават да дарят, както и да изкупуват билети зa 106-годишната, като продадените вече са над 12 хиляди. А какво заяви Павел Колев относно направеното дарение от страна на Делян Пеевски - ето позицията му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички