Финансовият фактор наклони везните в спора за следващия треньор на Левски


Финансовият фактор наклони везните в спора за следващия треньор на Левски
Снимка: БГНЕС

2682 0

Изборът за нов треньор на Левски между Аврам Грант и Делио Роси, който трябва да направи Спас Русев, изглежда решен, а основният фактор е заплатата, която всеки един от тях е изискал. По последни данни, италианският специалист, който не е бил треньор от около 2 години, е поискал 150 хиляди евро по-малко от израелския си колега, пише агенция "Блиц".

Въпреки че визитката на Аврам Грант е далеч по-впечатляваща, Спас Русев е избрал Делио Роси заради по-ниската заплата, която е поискал, а и заради треньорския му профил. През годините той е залагал основно на строга дисциплина в отборите, които е водил, а това се е харесало сериозно на собственика на "сините".

Според "Топспорт" и "Лайвспорт", изборът вече е направен, като това е именно бившият треньор на Лацио. От клуба трябва да обявят решението си в четвъртък, но по всяка вероятност именно финансовият фактор е наклонил везните в полза на Роси.

В сряда пък Николай Митов проведе нова тренировка с футболистите на Левски, като до момента все още никой не е разговарял с него. По всяка вероятност това ще е последното му занимание начело на отбора, но не е изключен вариантът той да води отбора в следващия двубой от Първа лига, докато новият треньор организира личните си дела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички