Финансови проблеми в Левски, синът на Кюлев построил новия терен


Финансови проблеми в Левски, синът на Кюлев построил новия терен

5706 0

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че "сините" няма да имат проблем с получаването на лиценз за Европа през следващия сезон, въпреки огромните финансови затруднения. Въпреки това финансовите затруднения на "Герена" са налице.

"Имаме проблеми, през Левски минаха много футболисти, които не направиха почти нищо, но получиха доста пари, а има и още да плащаме на някои от тях. Няма да имаме проблеми с лиценза, въпреки че има доста дупки. Има надежда за нов спонсор, но всичко зависи от стабилността в държавата. Трябва да има стабилен кабинет, проведоха се избори и една партия победи, тя е лидерска и е нормално нейният лидер да бъде премиер. Ясно е, че спонсорите искат държавата да е стабилна. Каза го и президентът на Газпром преди почти 2 години", коментира адвокатът.

Тодор Батков призова всичко левскари, които имат "сърце, душа и възможности", да помогнат на клуба. Той разкри, че новият изкуствен терен е изграден с помощта на Александър Кюлев ( син на покойния банкер Емил Кюлев), който е играл в школата на клуба.

Президентът на Левски благодари на Иво Тонев затова, че гради Сектор А на Герена и разкри, че грубият строеж практически е приключил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички