Филип Кръстев: Славия обърна Левски заради добрата си скамейка


Филип Кръстев: Славия обърна Левски заради добрата си скамейка
Снимка: Оф. сайт на Левски

2001 0

Младата звезда на Славия Филип Кръстев говори минути след като неговият отбор осъществи пълен обрат срещу Левски, надделявайки с 2:1 в мач от Първа лига. Именно Кръстев бе футболистът, който вкара победния гол за "белите". Ето какво заяви той след мача:

"Първото полувреме излязохме доста уморени, нямаше я динамиката и агресията. На полувремето си казахме някои неща и през второто излязохме коренно променени. Смените, които влязоха, се включиха много добре. Имаме добра скамейка, дори някой да не почва като титуляр, има големи качества.

Всеки, който играе, трябва да дава всичко от себе си за отбора. Реванширах се за гола, но занапред трябва да съм по-концентриран и да вкарвам. Трансферът ми влияе доста добре и играя с допълнителна амбиция. Тези мачове, които ще играя до септември, ще ми бъдат много полезни.

Имам представа какво е нивото в Европа. Не ме е страх от конкуренцията. Там трябва да си себе си и да тренираш здраво, ако покажеш качества, ще успееш."

А какво е направило разликата в мача според старши треньора Златомир Загорчич - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички