Георги Тодоров: Играчите са мъртви, ще става все по-зле


Георги Тодоров: Играчите са мъртви, ще става все по-зле
Снимка: Официален сайт на Левски

3967 0

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров говори след столичното дерби срещу Славия, което бе загубено с 1:2 от "сините", въпреки че водеха на полувремето с 1:0. Тодоров призна, че ще става все по-зле в "синия" отбор.

"Независимо, че през първото полувреме водихме, се видя, че отборът ни е бавен и правихме изключително много грешки. Само случайно можехме да победим. Не можех да направя адекватна смяна в средата на терена, защото няма адекватна. Има хора, на които се схващат краката след 60-ата минута.

Смятам, че и първото полувреме не бяхме свежи, а вече второто беше катастрофа. Да, влизат млади момчета, обаче това е Левски. Не бях доволен от първата минута, защото няма свежест. Хората, които влезнаха, трябваше да се постарят да помогнат на хората, които вече бяха уморени, но не успяха.

Ситуацията става все по-тежка след всеки мач. Сега излиза и Холмар. Няма вътрешен халф стабилен, както беше Тиам. Това е положението. Аз осъзнавам какво е Левски. Нито един мач не сме играли свежи. Постоянно играем много бавно. Няма как нещо да се промени. Обявявам ви, започва по-тежко време от това, което е в момента.

Не мога да виня футболистите, не са взимали заплати. Главата им е на друго място. На терена са мъртъвци, има такива, които не са играли 1 година. На един мъртъв човек нищо не можеш да предадеш" - сподели той.  Вижте повече относно това как Славия обърна Левски и победи с 2:1.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички