Златомир Загорчич: При нас има спокойствие, всички желаем да играем в Европа


Златомир Загорчич: При нас има спокойствие, всички желаем да играем в Европа
Снимка: Официален сайт на Славия

1836 0

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след гостуването на Левски, в което "белите" губеха на полувремето, но осъществиха пълен обрат и победиха с 2:1. Сърбинът призна, че има амбиции за мачове в Европа.

"И като желание, и като игра заслужихме победата. Успяхме да вкараме повече от противника. Беше много топло време и правихме много индивидуални грешки. Успяхме на полувремето да се разберем за начина, по който да играем.

Всички момчета, които бяха на пейката, заслужават да са титуляри. Редувам ги. Левски си има проблеми и явно футболистите го усещат и не показват това, което могат. При нас си има спокойствие. На всички желанието е да играем в Европа. Следващият мач е най-важен - така разсъждаваме. Ако се случи да играе в Европа, страхотно, идеално.

От много години съм в България, това ми е втората родина. По-голямата ми част от футболната и треньорската кариера е в България. Ще направим всичко възможно да продължим така. Вече мислим за Берое. Дано сме здрави". 

Далеч по-краен бе Георги Тодоров, който определи играчите на Левски като "мъртъвци на терена" и предупреди, че ще става все по-зле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички