Феновете на Левски надъхват отбора преди реванша с Хайдук


Феновете на Левски надъхват отбора преди реванша с Хайдук
Снимка: БГНЕС

1074 0

Ръководството на НКП на Левски призова за подкрепа на утрешната тренировка на отбора от 18:30 часа, като първите десетина минути ще са открите за фенове и журналисти. "Сините" се готвят за домакинство на Хайдук (Сплит) преди реванша от елиминациите в Лига Европа в четвъртък, но двубоят ще е на празни трибуни, което накара левскарите да дадат подкрепата си предварително. Също така по време на двубоя ще има видеостена пред А сектор, от където феновете ще могат да подкрепят любимците си.

Ето обръщението на НКП на Левски:

Левскари,

Както всички знаят, в четвъртък няма да можем да подкрепим любимия Левски от трибуните на "Георги Аспарухов", като вместо това ще се съберем пред сектор А, където ще покажем, че любовта ни не търпи окови и ограничения.

Това обаче не е достатъчно!

Нашите момчета заслужават пълната ни подкрепа в сблъсъка с пасмината от Сплит. Нека се съберем утре в 18:30 за последната тренировка на отбора, която ще се проведе на помощното игрище на Герена. Нека покажем на футболистите какво значи за нас Левски. Да покажем, че левскарството е еквивалент на дързост и смелост. Че когато си притиснат до стената има само един изход - атака и бой наред!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички