Митов избира между холандец и французин за нов бранител


Митов избира между холандец и французин за нов бранител
Снимка: БГНЕС

1063 0

Спортно-техническото ръководство на Левски вече е набелязало двама защитници за трансфер. Става дума за чужденци със солидна визитка. Единият от тях е французин, а другият – холандец.

Към днешна дата треньорът на Левски Николай Митов изследва внимателно качествата на въпросните футболисти и скоро трябва да даде отговор кой от тях иска.

Иначе и двамата са дали принципното си съгласие да играят със синята фланелка, но само един ще акостира в клуба. Очаква се до края на седмицата новият централен защитник да се присъедини към Левски, а привличането му не зависи от реванша с Хайдук в четвъртък.

Както е известно, "сините“ форсираха взимането на нов бранител, след като Димитър Пиргов, който игра двойка с Давид Яблонски в центъра в първия мач с Хайдук, направи фатална грешка, коствала загубата им.

Междувременно на "Герена“ промениха плана около привличането на ново крило. "Сините“ бяха решили да не бързат с взимането на футболист на този пост, а да го оставят за зимната пауза. Сега обаче Митов и директорът Даниел Боримиров са преценили, че е по-добре да купят веднага крило.

И този трансфер трябва да се финализира до края на седмицата или в началото на следващата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички