Феновете на Левски надъхаха за последно любимците си (ВИДЕО)


Феновете на Левски надъхаха за последно любимците си (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1450 0

Феновете на Левски подкрепиха любимците си на последната им тренировка, преди финала за Купата на България срещу ЦСКА, която се проведе на стадион "Георги Аспарухов". Привържениците заеха сектор "А", а сини знамена се вееха през цялото време.

Футболистите бяха изпратени с лозунга "България сега вази гледа", а пиротехника засили атмосферата на заниманието. След събитието симпатизантите на двата столични гранда не пропуснаха да се "захапят" в социалните мрежи.

Привърженици на "сините" се шегуват във Фейсбук, че на тренировката е имало повече фенове, отколкото утре ще има в секторите на ЦСКА, а други искат да видят подкрепата, която са получили "червените" футболисти. 

В същото време "армейски" фенове твърдят, че утрешното дерби е просто "рутинен двубой" за ЦСКА, тъй като клубът се класира за трети пореден път на финала за Купата на България в последните кампании. 

В тази връзка от ПФЛ обявиха мерките, които ще бъдат взети в утрешния ден за да бъде опазен реда преди, по време и след вечното дерби!

Следете всичко най-интересно около предстоящия финал за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички