Търси се Борислав Михайлов, някой виждал ли го е?!


Търси се Борислав Михайлов, някой виждал ли го е?!
Снимка: БГНЕС/колаж: Милен Антиохов

2209 0

От известно време президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е в неизвестност - или поне не може да бъде открит от футболната общественост по никакъв повод. А събитията са много - от уволнението на Младен Кръстаич, през назначението на Илиан Илиев, до скандалното решение мачът България - Унгария да се играе при закрити врата, пише Бойко Димитров в коментар за Actualno.com.

А бе, къде е Боби?

Борислав Михайлов обаче не счита за нужно да се появява пред медиите, за да отговаря на въпроси. Той се е затворил в централата в Бояна и изпраща своите "глашатаи", които да информират обществеността какво е решила "Високата порта". Най-често в тази роля влиза Георги Иванов – Гонзо, който открай време е решил да скандализира обществеността с меко казано абсурдни изказвания.

А бе, къде е Боби Михайлов?

БФС се управлява през сайт

Българският футбол е стигнал до такова ниво на развитие, че в момента се управлява през сайт. От сайта на БФС разбираме за всичко, което се случва - като например решението за затварянето за публика на мача България - Унгария. Дори селекционерът Илиан Илиев разбира за подобни решения от сайта и от медиите, а не от ръководството на БФС.

При толкова много наболели въпроси в българския футбол, чакащи своя отговор, няма как и да не зададем резонния въпрос: А бе, къде е Боби? Четете целия коментар на Бойко Димитров по темата "БФС" в Actualno.com! (последвайте хипервръзката в "червено")

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички