Краят наближава! Кметът на Пловдив обяви новини за мача България - Унгария


Краят наближава! Кметът на Пловдив обяви новини за мача България - Унгария
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

2919 0

Новоизбраният кмет на Пловдив Костадин Димитров отново коментира така нашумелия казус с двубоя между националния отбор на България по футбол и Унгария от квалификациите за Евро 2024. Изглежда, че краят на сагата е съвсем близо и това призна самият той.

Димитров бе категоричен

Окончателното решение дали стадион "Христо Ботев" ще приеме евроквалификацията, която ще се състои на 16 ноември, ще бъде взето в понеделник. Причината за това е, че събота и неделя администрацията не работи.

"В петък получихме писмо от изпълнителя, който показа, че стадионът е опасен. На база на тези два факта, и на това, че БФС закъсня с подаването на тяхното заявление взехме това решение.

В съботните и неделните дни администрацията не работи и ние не може да променим решението, което взехме. Нямаме постъпили официални данни и нищо не налага промяна на това наше становище" - започна Димитров пред БНТ.

Освен това градоначалникът бе категоричен, че се работи на база документация и фактология, а не на база на принуда. Ето какво още допълни по темата:

"Ние работим на база документация и фактология, а не на базата на принуда. Надявам се да имаме необходимите доказателства и факти. Утре сутрин отново ще се запознаем с фактите, ще събера екипа, който работи в петък и се надявам да вземем най-доброто решение за града и за страната" - завърши Димитров.

Строителят на "Колежа" Илиян Филипов и техническият директор на БФС - Георги Иванов, влязоха в словесен спор наскоро. Строителят обвини Гонзо в заплаха и го нарече "кукла на конци".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички