Adidas не прави разлика между Левски и Шалке 04: Напълно еднакви екипи (СНИМКИ)


Adidas не прави разлика между Левски и Шалке 04: Напълно еднакви екипи (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

6627 0

Българският гранд Левски представи екипите си за сезон 2023/24 още в края на миналата кампания. "Сините" излязоха с новите фланелки в последния кръг от плейофите, когато загубиха неприятно от големия съперник ЦСКА. След това с тях сломиха Арда в баража за европейските клубни турнири.

Още когато бяха пуснати, привържениците на Левски "по традиция" се разделиха на две. Едните се влюбиха в изработката на американския гигант Adidas, докато други далеч не останаха впечатлени от начина, по който ще изглеждат любимците им.

Любопитен факт е, че от Adidas направиха абсолютна същата изработка за друг отбор, с който работят. Става въпрос за германския гранд Шалке 04. По-долу в материала можете да видите, че няма абсолютно никаква разлика с фланелката на Левски.

Трябва обаче да се отбележи, че тук става въпрос за екип, който няма да бъде използван за официалните срещи. От Шалке 04 имат три екипа, а въпросното копие на този на Левски ще бъде използвано за тренировъчния процес и за загрявката преди двубоите.

Той вече бе пуснат в продажба на официалния сайт на германския отбор, като може да бъде закупен за 59,95 евро. Фланелката на Левски от официалния магазин на клуба е на идентична стойност - 119 лева.

Междувременно една от големите звезди на Левски реши - иска да напусне "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички