Еврокошмар на Левски почти е убедил Славиша Стоянович да смени "сините" с тях


Еврокошмар на Левски почти е убедил Славиша Стоянович да смени "сините" с тях
Снимка: Официален сайт на Левски

1154 0

Още един кандидат за привличането на треньора на Левски Славиша Стоянович създава главоболия на "сините". Този път кандидатът е един от съперниците на българския тим в Европа, за който те не обичат да си спомнят - Олимпия (Любляна), според "Тема спорт".

Вчера словенците са уволнили изненадващо треньора си Дино Скендер и са започнали преговори със Стоянович. Според изданието шансовете да се стигне до сделка са големи и до дни Левски ще остане без наставник.

Официално от клуба обявиха, че Стоянович не се е присъединил към отбора на първата тренировка поради здравословни проблеми. На "Герена" съобщиха, че специалистът, който има словенски паспорт, е в страната, за да си направи медицински изследвания. Той трябваше да се присъедини към отбора на лагера в Хърватия, но се твърди, че това няма да се случи.

Както е известно, Славиша съвсем наскоро се завърна на "Герена". Че има проблеми между него и ръководството стана ясно след публикуването на визия за развитието на клуба от страна на треньора. Тя е довела до възникване на напрежение между ръководството и треньора. А ето как ще върви зимната селекция в Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички