Левски получи дарение от производител на хранителни добавки


Левски получи дарение от производител на хранителни добавки
Снимка: Sportlive.bg

2191 0

Левски е получил дарение от един от най-големите производители на хранителни добавки у нас проф. Рахамин Шекерджийски. Това съобщи официалният сайт на "сините".

Ето какво написаха на сайта:

Най-големият създател и производител на оригинални препарати – лекарства и хранителни добавки – проф. Рахамин Шекерджийски, който е запален привърженик на „Левски“ се срещна с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и членът на Управителния съвет Константин Баждеков.

Поводът за срещата бе старта на зимната подготовка и желанието на проф. Шекерджийски да дари за футболистите от представителния отбор създададената от него хранителна добавка „Имуно-Деокси“ – протектор на имунната система и антиоксидантна защита на организма.

Дарението идва в началото на най-тежкия период за професионалните футболисти – зимната подготовка, тъй като подпомага организма при сериозни физически натоварвания. „Имуно-Деокси“ съдържа последна генерация патентован имуностимулиращ комплекс и специално разработена комбинация от антиоксиданти, витамини и микроелементи, изключително необходими за организма в условията на пандемията от Covid-19.

Проф. Шекерджийски заедно с член коресп. Проф. Николай Цанков направиха още едно дарение за представителния отбор – елекролитната, изотонична напитка „Изотон“. Тя е водно-електролитен разтвор за предотвратяване на дехидратацията и доставяне на електролити при интензивна тренировъчна дейност, каквато предстои на „сините“ футболисти с началото на зимната подготовка.

А каква сума се дължи на Васил Божков и какви са приоритетите за 2021 г. - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички