От Чавдар: Миланов по-добре да каже кога ще ни платят за кражбата на Краев


От Чавдар: Миланов по-добре да каже кога ще ни платят за кражбата на Краев
Снимка: bgclubs.eu

1245 0

След Христо Стоичков, и от Чавдар (Етрополе) реагираха на коментара на Живко Миланов за тях и намека му за тяхната помощ към ЦСКА. От клуба обаче използваха нападки и обиди към бившия футболист на Левски, за когото написаха, че е по-известен като зет на бившия президент на БФС Борислав Михайлов.

От ръководството на Чавдар нападнаха и колегите си на "Герена", обявявайки, че те не са им се издължили за "кражбата на Божидар Краев". Според тях "сините" дължат пари и на школата на Христо Стоичков в Барселона. От Етрополе питат Левски и как си плащат дълговете към НАП и кредиторите. Ето цялото изявление на Чавдар, публикувано без редакторска намеса:

"Останахме крайно разочаровани от изказванията на един бивш защитник, който е по-известен като зет (б.а. – на Борислав Михайлов), на когото трябва. Той си позволи да говори за Етрополе – един горд български град, който е дал толкова много спортни отличия на България.

От школата на Христо Стоичков в нашия град са излезли много футболисти, които играят в Първа лига, а и извън пределите на страната. Би било по-уместно господинът да обясни кога Левски смята да плати на Чавдар (Етрополе) за кражбата на Божидар Краев. Не знаем дали е наясно и за факта, че школата на г-н Стоичков в Барселона също си търси парите. Очевидно е, че управата на Левски в последните години не е по коректните отношения.

Бихме искали да попитаме как клубът си плаща дълговете към НАП, както и към не един и двама кредитори. Явно всичко е забулено в мъгла, а с това само се доказва, че ябълката е гнила. Българската общественост, не само футбол, настоява да знае.

Заради безотговорно управление ЦСКА беше доведен до ръба на пропастта. И Чавдар (Етрополе), където Христо Стоичков е един от най-добре приетите гости, подаде ръка на най-големия български клуб в тежък момент. Може да го направи за всеки, но не и за отбора от Сухата река, което явно се слави с комплекси и некоректност.“ А ето как реагира Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички