В Левски ще са много предпазливи със селекцията, ще се разделят и с играчи


В Левски ще са много предпазливи със селекцията, ще се разделят и с играчи
Снимка: Lap.bg

1144 0

Помощникът на Славиша Стоянович в Левски - Живко Миланов, заяви, че все още няма ново играчи, но се наблюдават както българи, така и чужденци. Освен това призна, че ще се стигне и до раздяла с някои от сегашните.

"Засега нови футболисти няма. Трансферният период е отворен и за момента има доста набелязани имена, но не бързаме със селекцията. Имаме няколко напуснали, но за момента разчитаме на футболистите от миналата година. Има футболисти, които се следят. Процесът е отворен, но не искаме и да избързваме, нито да правим грешките от изминалите години – да се гледат футболисти в Youtube и да се подписват договори. Зимният период е по-труден за трансфери“, заяви той.

"Ще изиграем около пет контроли в Хърватия. Двайсетина дни ще бъдем там. Следим и българи и чужденци. Не е толкова лесно. Имаме зададени параметри от ръководството и не можем да харчим повече, отколкото влиза в клуба. Миналата година заплатата на един футболист се равняваше на пет сегашни. Надявам се да не направим грешките и да не прибързаме, за да вземем точните футболисти, които отговарят на нивото на Левски“, каза още асистентът на Славиша Стоянович.

Миланов потвърди, че клубът ще се раздели с няколко футболисти. „Ще има раздял с някои футболисти, въпрос на преговори. Играчите са имали програма, която да изпълняват по време на празниците – нормално е някои да се върнат с някой и друг излишен килограм. Със стартирането на подготовката обаче няма да се прави реверанс на никого“, завърши бившият капитан на „сините“.

Левски ще изиграе пет контроли по време на зимната си подготовка в Умаг, Хърватия, но и ще пътува до родината на Славиша Стоянович. Три от съперниците на „сините“ са вече ясни, като останалите два спаринга ще бъдат допълнително доуточнени. Сигурните контроли са срещу словенските Домжале, Олимпия Любляна и Копер. Левски подновява участието си в Първа лига на 13 февруари, когато приема Монтана на стадион „Георги Аспарухов“.

А каква сума се дължи на Васил Божков и какви са приоритетите за 2021 г. - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички