Ето колко виртуални билети Левски имат за цел да продадат


Ето колко виртуални билети Левски имат за цел да продадат

1338 0

Левски има за цел да продаде 17 000 виртуални билета за предстоящия мач с Лудогорец в първенството. Това обяви билетният мениджър на клуба Милен Желев. Той разкри също така, че "сините" биха искали БФС да изготвя програмата за мачовете по-рано.

"Ако може БФС да изготвя програмата за мачовете по-рано, за да може ние да планираме продажбите. Всеки един служител на клуба отива и купува билети, артикули за свои близки. Специалните шалове се разпродадоха много бързо. Левски ще продава билети до края на първото полувреме на мача с Лудогорец. Целта е 17 000 билета да бъдат продадени", обяви Желев пред "Меридиан мач".

"Ако се продадат 10 000 билета, това са 100 000 лева. Има малка такса към доставчика за билети. Но е страхотна помощ. Това се усеща от масажиста до чистачката и до последния футболист. Всички сектори са на една и също цена от 10 лева. Помагат ни, благодаря на феновете. Идеята дойде от самите привърженици. Ние се опитваме да ги слушаме. Когато една идея е добра, ние я превръщаме в реалност. Местата за ВИП-а свършиха още във вторник", посочи служителят на столичния гранд. А колко бяха продадените билети до вчера вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички