Ето каква ще е първата задача на Роси в Левски


Ето каква ще е първата задача на Роси в Левски
Снимка: Guliver/GettyImages

2145 0

Kaтo представител на италианската школа Делио Роси планира да започне да подобрява Левски първо от защитата. Още докато бе на преговори в София в началото на седмицата, той изгледа срещите на сините от настоящата кампания. И не е останал никак доволен от видяното.

В три от четирите си двубоя в Лига Европа Левски бе доста колеблив в отбрана - при гостуването на Сутиеска, както и 8 сблъсъците с Хайдук (0:1 и 1:2). Сините имаха пропуски в отбрана и при визитата на Локо Пд, която завърши 0:0. В края на мача, въпреки че бяха с 10 човек, домакините създадоха по-опасните положения. Не е изненадващо, че Роси ще започне да гради тима от защитата. Същото преди време стори и Люпко Петрович, пише "Тема спорт".

В момента Левски има контузени двама централни бранители - Давид Яблонски и Симон Сандберг. Първият е със статут на титуляр, а шведът бе резерва при тримата предишни наставници - Люпко Петрович, Елин Топузаков и Николай Митов. Той със сигурност ще получи шанс от Делио Роси да се докаже. Италианецът ще започне работа на "Герена" във вторник, а ще дебютира начело на тима в неделното домакинство на Дунав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички