От Левски категорични: Връщахме се, ако ни бяха зачели редовния гол


От Левски категорични: Връщахме се, ако ни бяха зачели редовния гол
Снимка: БГНЕС

2004 0

Треньорът за един мач на Левски - Асен Букарев, се извини на феновете на отбора за безличната игра по време на загубата с 2:0 от Верея. Също така обаче той подчерта, че съдийските отсъждания срещу неговия отбор са били причината отборът да не може да се върне в мача.

“Първо искам да се извиня на публиката. Днес имаше много хора. Извинявам се от мое име и от името на футболистите. Много неприятна загуба. Нищо не вървеше днес. През второто полувреме за нас бе много трудно да пробием техния блок. Както казва Ники Митов, тази игра се брои на голове, а не на центрирания и пасове на крак. Много съжалявам!", каза той и продължи.

"Разбирам, че не е имало засада при нашия отменен гол. Щяхме да се върнем в мача, но толкова - повече не мога да коментирам.

На Левски от доста години му липсват лидери - като изключим един Раман Прохазка, който отново трябваше да покрива дупки. Другите трябва да разберат, че не са достатъчни само индивидуални качества. Трябва да играят и като отбор”, обяви Букаров, който поясни, че има покана да остане в екипа на новия треньор Делио Роси, но още няма нищо конкретно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички