В Левски са бесни и ще търсят отговорност от... Лудогорец?


В Левски са бесни и ще търсят отговорност от... Лудогорец?
Снимка: БГНЕС

3586 0

Финансовият директор на Левски Красимир Иванов категорично заяви, че съдията е коствал тежкото поражение на тима в Стара Загора от Верея. Но той не се ограничи с критични думи към реферите, а дори отличи един от тях, който се оказа кум на Георги Караманджуков - административен директор на Лудогорец.

"Има разочарование, но аз, който рядко коментирам мачовете, съм принуден да кажа, че този кръг явно маркира въвеждането в употреба в българския футболен шампионат на ново правило за засада. Аз съм шокиран. На полувремето изгледахме повторенията и дори с невъоръжено око, без да е нужно да се използва специален софтуер да се анализират ситуациите, е очевидно, че нашият отбор бе ощетен с два гола", каза Иванов, но продължи в посока Лудогорец.

"Смятам да се обърна към БФС да ни дадат контактите на кума на г-н Караманджуков от Лудогорец, който беше един от асистент арбитрите, който отмени гола за Левски, за да може в нашия отбор да организираме едно обучение и нашите състезатели да са запознати, че има нови правила за засада, за да можем да играем адекватно.", заяви иронично финансовият директор още преди края на срещата на "Трейс Арена". 

"Когато нещата са очевидни, аз имам задължение към нашите привърженици и към клуба да посоча очевидните неща, и когато се знаят имената - също.", добави Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички