Боримиров: По-голямо клане не бях виждал


Боримиров: По-голямо клане не бях виждал
Снимка: БГНЕС

1772 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров беше бесен на съдийските отсъждания в полза на Верея по време на загубата на "сините" с 2:0 в Стара Загора.

26-кратните шампиони играха безлично и заслужено не стигнаха и до точка в мача, но безобразните съдийски отсъждания за първия гол на Верея и отмененото попадение на Димитър Пиргов решиха всичко в срещата.

“По-голямо клане не бях виждал. Съдиите си свършиха перфектно работата. Гол от засада, никаква засада на Обертан и да се стигне до кулминацията - отмененият гол на Пиргов. Ще подадем жалба срещу съдията. Такива съдии нямат място в Първа лига. Не помагат на футбола, а на определени хора. Това беше тенденциозно съдийство", категоричен беше Боримиров, който обаче отбеляза, че Левски е бил много слаб.

"Иначе Левски игра слабо. Доста се вдигна шум около треньора и футболистите се влияят. Решихме, че трябва да спестим на Ники Митов някои неща и затова той не води днес срещата. Делио Роси ще се запознае по-детайлно и дано от другата седмица да видим нов Левски. Още един двама футболисти могат да се вземат. Все пак трябва да се вместваме в някакви финансови параметри", каза Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички