Емил Велев очаква победа за Левски с 1 гол срещу Апоел Беер Шева и даде съвет как да стигне до нея


Емил Велев очаква победа за Левски с 1 гол срещу Апоел Беер Шева и даде съвет как да стигне до нея
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

2088 0

Бившият играч и треньор на Левски Емил Велев говори при пристигането на отбора в Израел. В четвъртък "сините" излизат срещу Апоел Беер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Кокала, който дълги години прекара в Израел, пътува заедно със столични по покана на Наско Сираков.

Шансът на Левски срещу Апоел

"Чувствам Израел като моя втора родина, все пак изкарах доста дълго време тук със семейството си. Все едно съм си в България. Естествено, че Левски има шанс срещу Апоел. Важното е играчите да са мотивирани, концентрирани, агресивни. Израелският футбол винаги е бил такъв. На това нещо трябва да се отговори. Левски притежава добри футболисти с добри качества. Мисля, че може дори да се победи", заяви Велев пред медиите. 

Прогнозата  - победа с гол разлика в полза на Левски

Според него домакините ще създадат атмосфера, но и на "Герена" привържениците ще помогнат на Левски. "Последните няколко години Беер Шева намалиха темпото, но миналия сезон станаха втори след някои добри победи. Продадоха доста футболисти, но взеха и добри заместници. Мисля, че шансовете са равни, а надеждата ми е да победим с един гол. Прогнозата ми е 0:1". А в състава на Левски са две сериозни липси за първия мач с Апоел, които не отпътуваха с отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички