Апоел Беер Шева ще се освобождава от напрежението срещу Левски


Апоел Беер Шева ще се освобождава от напрежението срещу Левски
Снимка: GettyImages

4203 0

Tреньорът на Апоел Беер Шева - Елянив Барда, сподели мнението си преди предстоящото домакинство на Левски в четвъртък. Двата тима се срещат в първа квалификация от третия предварителен кръг на Лига на конференциите, а проблемите за домакините са много. 

Специалистът опита с коментара си да успокои обстановката, доколкото може, но е наясно, че престоящият двубой е от особено значение за възпитаниците му. 

Припомняме ви, че двама от играчите на Апоел Беер Шева стигнаха до физическа саморазправа през миналите дни, трети пострада в опит да ги разтърве, а един куп са контузените. 

Мнението на специалиста

"Всичкият този шум около отбора не помага с нищо. Не е лесно. Имаме важна задача и трябва да сме концентрирани изцяло върху нея. Когато свършим работата, ще можем да обърнем по-специално внимание върху останалите неща.

Има напрежение в отбора, но това е нормално, когато си в голям клуб. Трябва да изиграем добър мач (срещу Левски) и да излеем чувствата си на терена, за да се успокои атмосферата. Това е най-доброто решение в ситуацията", категоричен е наставникът. 

 Вижте какъв е интересът към двубоя Апоел Беер Шева - Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички