Левски отлита за Израел с колоритна легенда, две липси при "сините" (ВИДЕО)


Левски отлита за Израел с колоритна легенда, две липси при "сините" (ВИДЕО)
Снимка: facebook.com/levskiofficial

2250 0

Левски отпътува за Израел, където ще изиграе първия си мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Сините" гостуват на местния гранд Апоел Беер Шева.

Срещата ще се състои в четвъртък (10.08) и е с начален час 20:30 ч. българско време. В изключително важния двубой родният тим ще трябва да се справя без двама от основните си футболисти - Кристиян Димитров и Жереми Петрис.

Липсващите от "Герена"

И двамата се възстановяват от контузии и няма да успеят да вземат участие в първата среща. Десният бек получи травма в самото начало на мача срещу Локомотив Пловдив в неделя. Последвалите изследвания показаха, че се е разминал с малко, но лекарският щаб все пак не иска да рискува със здравето му и го остави извън строя.

Българинът от своя страна се контузи при гръмката победа над Локомотив София с 6:0. Не е ясно колко дълго ще отсъства той, но със сигурност няма да вземе участие в дуела в Израел.

Звездно присъствие

Вместо тях, в самолета на "Сините" се качи клубната легенда Емил Велев. Колоритният бивш футболист и наставник на тима отпътува заедно с отбора по покана на мажоритарния собственик Наско Сираков, споделя "dsport". 

Междувременно белгийски гранд си заплю една от звездите на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички