Левски се подготвя в (почти) пълна група с двустранни игри за Хебър


Левски се подготвя в (почти) пълна група с двустранни игри за Хебър
Снимка: Levski.bg

1704 0

Левски тренира на пълни обороти за първата среща след злощастната загуба от Хамрун в квалификациите за Лигата на конференциите. "Сините" трябваше да срещнат Лудогорец през изминалия уикенд, но срещата бе отменена и така следващият противник се явява Хебър.

За елитния новак тренират всички възпитаници на Станимир Стоилов, с изключение на Келиан ван дер Каап. Някои от играчите, сред които Ивелин Попов, Асен Митков, Марин Петков, Илиан Стефанов, Нейтън Олдър и Антоан Стоянов, както и състезатели от втория тим, правеха бегови упражнения в началото на днешното занимание, предаде Dsport.

Междувременно същите играчи вчера взеха участие в двустранна игра, каквато се проведе и през днешния ден сред редиците на столичани. Нападателят Билал Бари също тренира на пълни обороти със своите съотборници, след като през последните дни имаше проблеми с гърба.

 Срещата между "сини" и "зелени" е в събота от 20:15 часа. Левски влиза от 10-а позиция, Хебър от 11-а, но двата тима имат разлика от цели три изиграни двубоя. Те са събрали по общо 6 точки - столичани, от 3 мача. 

Вижте останалите новини от "синия" лагер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички