Емил Спасов похвали младите в Левски и каза за ЦСКА: Те сами са си виновни


Емил Спасов похвали младите в Левски и каза за ЦСКА: Те сами са си виновни
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2200 0

Легендарният нападател на Левски Емил Спасов заяви, че, въпреки загубата с 2:3, младите играчи на Елин Топузаков са направили добър мач срещу Лудогорец и обясни, че той не е бил от толкова голямо значение, тъй като всички на "Герена" чакат с нетърпение сблъсъка с ЦСКА:

"Един добър мач за младите играчи на Левски срещу отбора на Лудогорец. Юношите показаха, че имат потенциал да играят голям футбол, стига да им се дава повече шанс. Приветствам Топузаков за това, което направи", каза Спасов пред "Мач Телеграф" и допълни:

"Мачът с Лудогорец не е от толкова важно значение. Всички знаят, че Левски чака с нетърпение двубоя с ЦСКА след няколко дни. Всичко останало е без значение!".

67-годишният Спасов каза няколко думи и за равенството между ЦСКА и ЦСКА 1948: "От мача на ЦСКА гледах само дузпата, която изпусна Турицов. Те сами са си виновни. В пореден важен мач не съумяха да покажат това, което трябва. В най-важните мачове те се представят слабо, играят плахо и боязливо. С това показаха, че така шампионска титла не се взима", категоричен бе той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ивелин Попов спира с футбола в Левски, започва да мисли за друга длъжност на "Герена"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички