В понеделник: Мижав интерес към Вечното дерби, феновете на Левски - 2 пъти повече


В понеделник: Мижав интерес към Вечното дерби, феновете на Левски - 2 пъти повече
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

9126 0

Започват последните приготовления в Левски и ЦСКА преди Вечното дерби в сряда, което ще сложи край на професионалния футбол през сезона в България.

За разлика от други години най-голямата битка по родните терени ще има изключителна тежест за челните позиции в крайното класиране, като символичният "червен" гост се бори за рекордна 32-ра титла, докато "сините" могат да избегнат бараж за Европа и да достигнат директно до квалификации за Лига на конференциите

Това обаче видимо не е достатъчно голям стимул за запалянковците на двата тима, които се очертава да останат далеч от ново запълване на максималния капацитет на Националния стадион "Васил Левски". 

За последно те го сториха преди година по време на финала за Купата на България, но тогава трябва да се вземе под предвид почивният ден, в който се игра двубоя и равния залог за двата тима. 

Продадените билети

Сега последният кръг на шампионската група бе плануван от БФС в делничен ден - сряда, което играе голяма роля около желанието на феновете, а освен това частично тези на ЦСКА останаха разочаровани от ремито през уикенда срещу ЦСКА 1948.

Така се оказва, че до 9:30 часа в понеделник разпродадените места по Националния стадион "Васил Левски" възлизат на 14 602. От тях 5534 запалянковци на Левски вече са изкупили 92% от "Сектор А", а 4402 от ценните хартийки са за "Сектор Б". Трябва обаче да се отбележи, че близо 5000 от феновете са с абонаментни карти и тепърва ще стане ясно колко от тях ще бъдат на стадиона. 

Към момента от all4levski.com отчитат, че е по-слаб интересът сред феновете на ЦСКА, които по същото време са изкупили 4666 от ценните хартийки - 1538 за Сектор "В" и 3128 за Сектор "Г".

По време на спечеления от Левски финал билетите свършиха в рамките на 2 дни, докато сега те са в продажба от четвъртък, 01 юни.

Вижте срещу каква цена и как може да се снабдите с билети за Левски - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички