Емблематичен нападател на Левски отличи "почерка" на Станимир Стоилов преди битката с ЦСКА


Емблематичен нападател на Левски отличи "почерка" на Станимир Стоилов преди битката с ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1478 0

Бившият нападател на "сините" Емил Ангелов даде интервю пред "Мач Телеграф", в което разкри очакванията си за предстоящия сблъсък между Левски и ЦСКА в Първа лига. Бабангида е на мнение, че в състава на Станимир Стоилов има израстване и вече се забелязва "почеркът" на хасковския наставник:

"Вярвам, че ще стане един хубав мач и Левски да победи, разбира се. "Сините" показаха израстване и добри игри след подновяването на първенството и се намират в добра форма. Личи си почеркът на треньора Станимир Стоилов. Забелязвам динамика и добро движение с топката. Тактическата дисциплина е на високо ниво, което е присъщо за отбора. Виждам добро движение и от нападателите", каза "екзекуторът" на Динамо Букурещ и добави:

"Това е все пак дерби и никога не знаеш какво може да се случи. В такива мачове всичко е възможно и трябва да се възползват от грешките на противника. Вижда се с просто око динамиката в играта на Левски и настроението. Хубаво ще е да победим в този мач. В нападение трябва да се подобрят нещата. Липсва класата в завършващият удар, но това не е проблем само при "сините"", смята Ангелов, който игра на "Герена" в най-успешния период за клуба през 21 век (2004 - 2008 година).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш играч на ЦСКА пък назова два основни проблема в състава на Стойчо Младенов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички