Станимир Стоилов призна предимството на ЦСКА пред Левски, но намекна за предстояща "синя" доминация


Станимир Стоилов призна предимството на ЦСКА пред Левски, но намекна за предстояща "синя" доминация
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1553 0

Часове преди големия сблъсък с ЦСКА (6 март, неделя, 14:00 ч.) старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю пред "Тема Спорт", в което призна, че съставът на Стойчо Младенов се намира в по-добро състояние, но добави, че ако се работи правилно, няма да закъснеят дните, когато "сините" ще побеждават редовно "червените".

*Припомняме, че Левски е в серия от 8 мача без победа срещу този съперник - 4 загуби и 4 равенства!

"Трябва да започнат да се обръщат нещата в посоката на Левски. Противникът обаче е в по-добро психологическо състояние - и като възможности, и като селекция, защото има много голям обем играчи. Разполагат с четирима централни нападатели, а играят с един. Аз не искам да имам такава бройка, а да играем добре и няма да закъснеят дните, в които Левски ще побеждава редовно ЦСКА", заяви той, след което захвана до болка познатата тема с футболните бази в България:

"С ЦСКА сме съперници на терена, но извън това трябва да се борим за своите нови домове, където всеки да си развива отбора. Тези инвестиции ще са капка в морето за държавата, но ще се даде възможност за нов бизнес, за утвърждаване на традициите. Всеки трябва да е достатъчно добър в работата си, за да постигне самоиздръжка. Без собствен стадион трудно можеш да правиш футболен бизнес. Лудогорец го правят, имат стадион и инвестират в бази, персонал, школа, футболисти, нови уреди… Всички останали накуп няма да им достигнем инвестициите, колкото и да не ми се иска да го признавам", призна "синият" наставник.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Илиян Стефанов разкри - имало ли е скандали между Левски и Берое и какво очаква от битката с ЦСКА?!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички