Двама не тренират с Левски, но има и добри новини от "Герена"


Двама не тренират с Левски, но има и добри новини от "Герена"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1341 0

В събота, 29 октомври, Левски е домакин на ЦСКА 1948 в среща от 16-ия кръг на Първа лига и ще се опита да сложи край на серията си от три поредни мача без победа, а също така и да си върне на "червените" за загубата с 0:1 в първия кръг от сезон 2022/23.

"Dsport" пише, че двама играчи на Станимир Стоилов са пропуснали днешната тренировка на "сините" - това са Ивелин Попов и Хосе Кордоба. За Попов вече се появиха информации, че е контузен и може би ще бъде аут за следващите 4 двубоя на тима, докато Кордоба е тренирал отделно от основната група. Причината не се споменава.

Все пак, има и хубави новини от стадион "Георги Аспарухов" - Жереми Петрис, Илиян Стефанов и Марин Петков, които имаха различни проблеми в последните дни, вече се подготвят с отбора и би трябвало да са на линия за мача срещу Любослав Пенев и компания.

*Левски е на пето място в Първа лига с актив от 26 точки след 13 изиграни срещи. ЦСКА 1948 е на трета позиция с 31 пункта, но и два изиграни мача повече от 26-кратните шампиони на България. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш играч и треньор на Левски: Уелтън и Роналдо са извън форма, трябва да има футболист с по-свободни функции!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички