Елин Топузаков взима печелившия вариант за Левски


Елин Топузаков взима печелившия вариант за Левски
Снимка: Levski.bg

2127 0

Наставникът на Левски Елин Топузаков има намерение да се завърне към състава, с който се добра до три поредни победи без допуснат гол, като успя да стигне и до 0:0 срещу ЦСКА, твърди "Тема Спорт".

В неделя (14 май) на "сините" им предстои мач срещу ЦСКА 1948. На разположение на временния треньор на сините ще са халфовете Андриан Краев и Филип Кръстев, които се завръщат след изтърпяно наказание. В тяхно отсъствие сините загубиха с 0:1 от Локомотив Пловдив на "Лаута". Тогава в полузащита играха Ивелин Попов и Асен Чандъров, а пред тях бе Марин Петков. Сега се очаква последните двама да останат на пейката.

Под рамката ще бъде Пламен Андреев, а в отбрана ще са Петрис, Сундберг, Ван дер Каап и Цунами. Пред тях в халфа ще действат Краев и Кръстев, а играта ще трябва да връзва Ивелин Попов. По фланговете ще нападат Роналдо и Велтон, а на върха на атаката деветката - Рикардиньо.

В групата се очаква да се завърне Николай Михайлов, който бе болен за предишния сблъсък. От Левски пък няма да поемат рискове с Хосе Кордоба. Централният защитник, който лекуваше контузия, надали ще попадне в групата на Топчо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски е предложил пост на Топузаков, но не треньорски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички