Наско Сираков отговори на въпроси за Мъри Стоилов и феновете и отсече: Не съм проститутка на повикване


Наско Сираков отговори на въпроси за Мъри Стоилов и феновете и отсече: Не съм проститутка на повикване
Снимка: Levski.bg

6658 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде интервю пред "Труд", в което отговори на любопитни въпроси за бившия старши треньор на отбора Станимир Стоилов. Първоначално той поясни каква е актуалната ситуация в клуба:

"Нормална. В интерес на истината, някои от промените не бяха желани нито от мен, нито от "синята" общност. Решението на Стоилов бе такова, че нищо друго не ни остава, освен да продължим напред".

Сираков бе запитан и коя от сагите - със Стоилов, Шолак или Диксън, е била най-болезнена за него: "От тези саги и Стоилов беше част от тях, не са само мои. Иначе да, след като има нещо, което върви, а отборът се развива, винаги е неприятно, когато се стигне дотук. За мен е неочаквано, но аз съм се сблъсквал с какви ли не ситуации и неприятности. Ако започнеш да съжаляваш и да гледаш назад, много по-трудно ще влезеш отново в правилния коловоз".

Легендарният нападател на "сините" призна и че не се е чувал с Мъри след раздялата, но разкри, че е получил съобщение от него за рождения му ден (26 април): "Не, не съм се чувал, но и не сме се карали. Получих съобщение за рождения ми ден. Предполагам, че и той има нужда от време, за да му се проветри главата".

Наско Сираков бе попитан и защо не се е състояла насрочената пресконференция за "Истината в Левски" и заяви, че Станимир Стоилов трябва да даде отговор на въпроса защо е отказал да се яви на нея:

"Никога не съм настоявал за такава пресконференция, но и никога не съм бягал от евентуалното й провеждане. След като Мъри няколко пъти заяви, че иска да я има, аз му дадох всички документи, които бяха изготвени лично за него. Бях готов да се проведе този брифинг, след като това бе негово желание, но впоследствие той отказа да се яви. Но няма да излязат някакви чудеса, всички данни са публични, влиза се и се чете. Всяка година Левски е имал финансов отчет, одит, тези неща са ясни", категоричен бе Сираков, който допълни:

"Скрито няма нищо, абсолютно. Това са цифри, които са публични. Защо отказа да се яви, трябва да питате него!".

Мажоритарният собственик коментира и разделението между "сините" фенове, голяма част от които застанаха зад името на Станимир Стоилов:

"Война не водя с абсолютно никого. За мен е най-добре всички фенове да са обединени и да подкрепят отбора. Ако на някой не му харесва нещо или определен човек, това си е негов проблем. Не мога да въздействам на всички по еднакъв начин, няма и да се стремя. Разговори мога да водя с абсолютно всеки, да заповяда. Не бягам от срещи и коментари…".

На 61-годишния Сираков му бе припомнено и че не е отишъл на среща с привърженици, на която са били Даниел Боримиров, Иво Ивков и Стоилов, а той отговори в своя защита:

"Съжалявам много, аз не съм проститутка на повикване, защото те решили 4 дни преди Общото събрание да си правят среща с ръководството. Не бях в София и го заявих. Дни по-късно бях на Общото събрание и всякакви въпроси, каквито искаха, можеха да бъдат обсъдени там. Никога не съм бил с охрана и нямам намерение. Заплахи съм получавал от елементарни типове, но те не знаят с кого си имат работа. Това не може да ми въздейства или да ме уплашат току-така", отсече Вълка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Феновете на Левски категорични: Чувстваме се като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички