Звезда на ЦСКА 1948 призна за симпатии към Левски, но се закани на "сините"


Звезда на ЦСКА 1948 призна за симпатии към Левски, но се закани на "сините"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3387 0

Фланговият футболист на ЦСКА 1948 Георги Русев говори преди сблъсъка с Левски от Първа лига. Именно това са и двата отбора, които ще се борят за третото място след края на плейофите. Както е известно, Русев е юноша на "сините".

Той призна, че винаги ще пази добри спомени към Левски заради това, което е получил. Освен това обаче Русев бе искрен, че се надява отново да вкара на "сините", след като вече го стори с фланелката на ЦСКА 1948.

"Винаги пазя добри спомени към Левски за това, което са ми дали като юноша. Симпатизирам малко или много на този отбор, на техните фенове, но все пак съм футболист, част съм от ЦСКА 1948.

Трябва да съм на 100%, даже не на 100%, а на 200%, защото знаете какво е Левски за България и винаги е по-приятно да вкарваш на грандовете и да се представяш добре срещу тях.

По принцип най-важно е отборът да спечели, но би ми било приятно отново да отбележа срещу Левски, но най-важно е да се поздравим с трите точки, защото те ще ни изстрелят на една добра позиция да завършим на трето място" - сподели Русев.

За ЦСКА 1948 ще бъде още по-трудно срещу Левски поради факта, че цели трима са наказани за мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички