Ексклузивно в Sportlive.bg: Каква е ситуацията с Цунами, гледа ли към Русия?


Ексклузивно в Sportlive.bg: Каква е ситуацията с Цунами, гледа ли към Русия?
Снимка: Levski.bg

4175 0

Тези дни се появи информация, касаеща защитника на Левски Вендерсон Цунами. Според агента Матеус Хавиер интерес към него проявява руският Краснодар, а играчът очаква да чуе какво може да му предложи клубът.

Предисторията с Цунами

Малко по-късно наш спортен ежедневник написа, че бразилският бек е сред играчите на Левски, които отказват да подпишат нов договор. Тъй като споразумението на Цунами със "сините" изтича в края на сезона, след Нова година той може да води преговори с всеки клуб и да си тръгне без пари през юни 2024 година.

Sportlive.bg се свърза с агенцията, която представлява играча - "Nordeste Agenciamento", за да научи каква е ситуацията с Цунами, който се превърна в един от основните футболисти на българския гранд, откакто дойде в клуба в началото на 2022 година.

Какво любезно ни обясниха от агенцията на играча:

"Получихме телефонни обаждания от два руски клуба, но към момента официални предложения от тях не са пристигнали. Агентът Рикардо Валерио и агент Джери (вероятно Перейра, б.а) са в София, за да проведат среща с ръководството на Левски", обявиха от агенцията пред нашата медия.

Възможно е двамата агенти да водят преговори за нов договор, но също така е възможно и да обсъдят условията по евентуалното напускане на бразилеца. А ето кой белгийски гранд следи изкъсо Уелтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички