Eксклузивно в SPORTLIVE: Остава ли Филип Кръстев в Левски - отговорът на Николай Жейнов


Eксклузивно в SPORTLIVE: Остава ли Филип Кръстев в Левски - отговорът на Николай Жейнов
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

13774 0

Казусът около евентуалното оставане на Филип Кръстев в Левски и през следващия сезон ще стигне до своята развръзка съвсем скоро. 20-годишният халф акостира на „Герена“ под наем от белгийския Ломел до лятото. Шефовете на родния гранд водят разговори в тази насока и е възможно още през следващата седмица окончателно да се изясни дали бъдещето на талантливия играч ще е свързано с Левски и през сезон 2022/2023.

Ще остане ли Филип Кръстев в Левски?

През пролетта той блести със „синия“ екип. Логично ръководството на Левски и треньорът Станимир Стоилов отправиха предложение до „Сити Футбол Груп“, чиято собственост е младежкият национал на България. Въпросният консорциум е собственик на английския гранд Манчестър Сити.

Левски с предложение към Манчестър Сити за Филип Кръстев

Има предложение от страна на Левски към Манчестър Сити, защото той е тяхна собственост. Миналата седмица бяха Великденски празници в Европа. Надявам се и предполагам, че следващата седмица всичко ще се уреди“, разкри пред Sportlive.bg агентът на Кръстев – Николай Жейнов.

На въпрос дали разговорите ще завършат с положителен резултат за Левски, той отговори: „Нека да не гадаем. Ние сме казали нашето желание, че имаме желание Кръстев да остане в Левски, защото отборът се развива във възходяща линия, а и Филип се чувства добре. Оттам-нататък какво ще решат, не мога да кажа, защото 50% от трансфера зависи от тяхното решение“.

Жейнов уточни, че предложението на Левски е да вземе Кръстев под наем за още 1 година. Агентът на Филип Кръстев разкри и за интерес към футболиста от страна на български гранд (подробности вижте в линка).

А ето какво разкри, че е намерил на „Герена“ самият младежки национал.

Още новини за Левски четете в Sportlive.bg. 

АВТОР: ВАРАДИН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички